به گزارش پایگاه خبری یزدفردا "نشست بزرگداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه با حضور محمد رضا اسلامي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي يزد ، حجت الاسلام حر زاده رئيس نهاد رهبري دانشگاه هاي استان  ، جعفري رئيس دبير هيات امنا دانشگاه آزاد اسلامي يزد ، معاون آموزشي ، برخي از روساي دانشكده ها و اساتيد  در سالن كنفرانس عدالت دانشگاه آزاد اسلامي يزد برگزار شد . 

حميد رضا  شرافت دبير انجمن اسلامي دانشگاه آزاد اسلامي يزد گفت : با توجه به اينكه مسئله اخلاق يكي از دغدغه هاي موجود براي جامعه و حتي دانشگاه و حوزه است شايسته است درراستاي وحدت  حوزه و دانشگاه به بحث اخلاق كه يكي از دغدغه هاي كنوني است پرداخته شود و نيز ابراز اميدواري كرد با اراده اي كه وجود دارد در آينده براي وحدت دو نهاد  گام هاي بهتري بر داريم در همين راستا از آيت الله باقري بنابي استاد برجسته اخلاق ، مدير حوزه علميه بناب و  شاگرد شهيد آيت الله دكتر  مفتح دعوت كرديم تا در اين مراسم حضور داشته باشند .

آيت الله باقري بنايي استاد برجسته اخلاق و شاگرد شهيد مفتح گفت : چنان چه به ظرايف علوم دانشگاهي دقت شود بهتر مي توان خدا را ثابت كرد ، حوزه و دانشگاه در واقع مكمل هم هستند گرچه سنگرهايشان متفاوت است .

باقري بنابي افزود : تاكيد ويژه نمود كه در تمامي رشته ها بايد به خدا توجه شود به ويژه در رشته علوم انساني با محوريت بشر ابدي به اين امر پرداخته شود .

وي گفت :  هر چه هست  براي خدا هست ، و هر چه براي خدا شد ماندني است .

آيت الله باقري بنابي در ادامه به نكته هاي مديريتي اشاره كرده و گفت : ايجاد انس و اعتماد متقابل در حوزه مديريت براي دانشجو يا طلبه تازه وارد اهميت زيادي دارد .

ايجاد دقت در طهارت و پاكي با استفاده از برنامه هاي قرآن و اهل بيت و ايجاد روحيه امانت داري ، صفا و صميميت و درستكاري در طلبه ها ، ايجاد احساس مسئوليت و توجه در اجراي ضوابط حوزه از ويژگي هاي مديريت حوزه براي طلبه ها عنوان نمود .

و در ادامه به اساتيد دانشگاه به تربيت دانشجوياني كه هم دانشمند و هم امانتدار باشند امانت دار نسبت به نواميس بيت المال و غيرء... در جامعه تاكيد كرد .

ايشان تاكيد كرد رشد يك جوان سالم توسط يك استاد به منزله گسترش علم سالم است .

وي همچنين به مواردي در مورد شرايط تدريس اشاره كرده و توصيه كرد : در بدو ورود به كلاس و شروع درس با بسم الله الرحمن الرحيم و الحمدالله شروع شده با اعتقاد به اينكه ما ذره كوچك در برابر خداوند بزرگ ، علم بي نهايت او هستيم و همه چيز در محضر خداست . همچنین برخورد با اخلاق محمدي توام با مطالفت و آرامش ، همچون شهيد دكتر چمران كه استادي برجسته بود و مناجات هايي داشت كه گوش دادن به صداي آن مناجات ها براي من الگو است .

 از آيت الله باقري بنابي در پاسخ به اينكه آيا بايد براي دانشجو در دوره تحصيل محدوديت ايجاد كرد و گفت : محدوديت و اجبار با تربيت قابل جمع شدن نيست ، البته اين تربيت بايد لجام گسيخته نباشد بلكه به سيره انبيا و با منطق و برادرانه صورت گيرد .

در آخر به تاثير استاد بر شاگرد مثل اثر مهر در موم يا مهر در كاغذ است و توصيه نمود از اساتيد از نظر علم و اخلاق بهره جست و حداقل از اساتيدي بهره گرفت كه از نظر علم و معنويت در سطح متوسطي باشند .

وي اين نكته را تذكر داد كه  اگر شبهه اي مطرح مي شود رها نشود كه در جان دانشجو بماند و حتما جواب آن را بدهند ، كه شبهه رها شده ممكن است نتايج بدي را به بار آورد .

 

 










  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا